zaterdag 26 maart 2016

Ontspanning


Om even ons verstand wat rust te geven, stond er vandaag een film klaar voor ons.  De juf koos voor "The Sandlot" (het speelplein).  Onbekend voor ons, maar... écht de moeite!  Een toppertje!!  Benieuwd waarover hij gaat?  Lees hier de korte inhoud:

Het groepje belhamels dat zich de Sandlot Kids noemt, krijgt er een nieuw maatje bij, Scotty Smalls, een klungel van jewelste! Tijdens hun vakanties spelen de 'Boys' altijd op het afgetrapte veldje en dit jaar is niet anders. Achter een van de schuttingen ligt echter een monster op de loer, dat de knapen wel kan opvreten. Als de 'superdudes' de bal per ongeluk over de schutting slaan, stort hun wereld in. Zij staan voor een onmogelijke missie, maar de bal moeten ze zien terug te krijgen. Het begin van een aantal dolkomische avonturen, waarbij het monster hen telkens te snel af is. Lukt het ze de bal ooit te bemachtigen? 



Nadien was het tijd om onze meegebrachte spelletjes boven te halen.  Met z'n allen speelden we er nog een klein uurtje op los.  Het was weer gezellig vertoeven in 6B, mits de nodige oordopjes! :-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten