dinsdag 1 maart 2016

Dit vonden we van de sneeuwklassen (deel 3)

Sneeuwklassen was knotsknettergeksuperleuk!!!!
We skiën op de bergen, de rode sportpiste, de blauwe familiepiste en de gewone piste*. Ik (Valérie) zit bij de gevorderde en ik(Inez) zit bij de beginners. De skimonitor voor de gevorderde heet Maxime en voor de beginners Jeroen en Karis. Valérie kon al skiën en Inez had al een keer geoefend op matten!
We wandelden op de bergen. We wandelden op de steile bergen op weg naar een caféetje om iets te drinken, meestal spezi** of almdudler. Het rodelen was super leuk!  Het was alleen vervelend dat we een rugzak bijhadden. Het ging super snel en Floor heeft mij (Inez) omver gekegeld.
We gingen ook zwemmen in het zwembad Amadee. Het was een bad met leuke buizen en ook een looping. Voor het zwemmen zijn we souvenirs gaan kopen voor de mama’s en papa’s en de rest van de familie .We zijn ook gaan snowtuben en dat is redelijk pijnlijk! (We zitten hier nu met een blauwe poep)
Het eten was redelijk Oostenrijks maar wel lekker. Het enige rare was dat we op een dag rijst aten en de volgende dag zat de overschot van die rijst in de soep!!
Wij (Inez en Valérie) zaten samen in de kamer met Nona , Fientje, Luna, Sam, Kato. Met 7 dus!!
We zouden nog wel een weekje willen gaan en LOL maken. Ik wil de mensen die alles hebben geregeld en zeker mama en papa bedanken dat we konden meegaan.
*Gewone piste is een gewone berg.
** Spezi is een drankje waarbij cola en fanta wordt gemixt.

 
Dit was "The story of Valérie and Inez"

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten